Страницы

середу, 21 вересня 2016 р.

Традиційно до Дня селища та Дня визволення Решетилівщини від фашистських загарбників у нашій школі відбулося ряд заходів. 
І сьогодні, 21 вересня, учні нашого класу відвідали краєзнавчий музей, який знаходиться в ЦКД " Оберіг". Під час екскурсії діти перегорнули сторінки історії рідного селища у роки Другої світової війни і сьогодення. Екскурсовод розповіла учням про воєнні часи. Також школярі мали змогу переглянути фотографії воєнного часу. 



понеділок, 12 вересня 2016 р.

Шановні батьки!
Електронні версії підручників знаходяться у розділі " Для моїх учнів"
Можна скачати книги на планшет дитині і приносити в школу, щоб використовувати на уроках.

четвер, 1 вересня 2016 р.

1 Вересня у нашому класі пройшов перший урок 
на тему: 
" В моєму серці  Батьківщина!"
Сьогоднішній урок ми провели у вигляді усного журналу.Гортаючи сторінки журналу, ми закріпили і дізналися багато нового про Україну. Перша сторінка журналу була " Наукова", де учні познайомилися з  науковими відомостями про Україну. Друга - " Державні символи", третя - "Народна скарбничка", четверта - " Розумників" , п'ята - " Літературна", шоста- " Міста нашої держави", сьома - " Цікавинки нашої держави". Подивилися відеопрезентації, чим пишається наша країна. Виконали практичне завдання " Український танок".Кожен учень отримав намальваного українця чи українку, прикріплював до кола на зелену травичку і при цьому розказував, якою він бачить нашу Україну в майбутньому. Всі діти класу зробили висновок, що хочуть,  щоб наша Батьківщина була завжди захищена миром і злагодою, радісним і щасливим життям.Ми всі будемо завжди пам'ятати, що ми громадяни своєї України, ми її патріоти, а тому ми все зробимо для того, щоб Вітчизна наша процвітала, була могутньою державою. А кожна дитина буде старанно вчитись, трудитись на благо Вітчизни.