Учні нашого класу представляли свої дослідницькі роботи на шкільному етапі Всеукраїнського конкурсу
" Юний дослідник".
" Юний дослідник".
Бардак Денис обрав тему :
" Особливості полтавської кухні"
" Малина-цілюща рослина"
" Особливості полтавської кухні"
Робота складається з таких розділів:
1.
Формування та
особливості полтавської кухні.
2. Історико- етнографічні джерела про полтавську кухню.
3. Приготування страв полтавської кухні.
Він обрав цю тему, тому що
хотів глибше пізнати особливості полтавської кухні ще з самої давнини. Адже,
кухня Полтавщини віддавна славиться різноманітністю страв, їх
високими якісними та поживними характеристиками. Дізнався про формування
кухні Полтавщини, не тільки зібрав
найкращі рецепти полтавських страв, а й вчився їх готувати, а потім смакував.
Олефір Іван обрав тему:" Малина-цілюща рослина"
Робота складається з таких розділів:
1.Властивості малини
2. Правила догляду за малиною
3. Цікаві факти про малину
Він обрав цю тему, тому що хотів глибше вивчити і дослідити значення
малини в житті; дізнатися від яких хвороб
вона лікує.
В ході роботи вивчив і дослідив значення
малини, вчився саджати, доглядати, удобрювати , збирати ягоди малини.
Висловлюю батькам подяку за допомогу і підтримку при проведенні досліджень!
Немає коментарів:
Дописати коментар