Страницы

середу, 2 вересня 2015 р.

1 Вересня у нашому класі пройшов перший урок 
на тему: 
" Україна - моя Батьківщина"
Учні познайомилися з основними історичними подіями становлення державності України. Закріпили знання про поняття " Батьківщина", " патріот", про державні символи нашої держави.Подивилися відеопрезентації, чим пишається наша країна. Виконали практичне завдання " Голуб миру".Кожен учень отримав голуба, який символізує мир на нашій планеті, в центрі якого діти написали побажання, якою повинна бути наша країна.Все це розмістили навколо карти України, щоб наша Батьківщина була завжди захищена миром і злагодою, радісним і щасливим життям. А голуб миру буде її охороняти. Цю карту ми повісили у класі і будемо завжди пам'ятати, що ми громадяни своєї України, ми її патріоти, а тому ми все зробимо для того, щоб Вітчизна наша процвітала, була могутньою державою. А кожна дитина буде старанно вчитись, трудитись на благо Вітчизни.







3 коментарі:

  1. Дорогі діти та Галино Миколаївно! У Вас було цікаво та пізнавально на уроці. Фото - неперевершені! Молодці! Залишайтесь такими завжди - творчими, дружним, справжніми!

    ВідповістиВидалити
  2. Дорогі діти та Галино Миколаївно! У Вас було цікаво та пізнавально на уроці. Фото - неперевершені! Молодці! Залишайтесь такими завжди - творчими, дружним, справжніми!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Будемо й надалі творчо і цікаво подорожувати по Країні Знань.

      Видалити