Страницы

понеділок, 20 березня 2017 р.

 Учні нашого класу представляли свої дослідницькі роботи на шкільному етапі Всеукраїнського конкурсу 
" Юний дослідник".
Бардак Денис обрав тему :
" Особливості полтавської кухні"
                                         Робота складається з таких розділів:
1.     Формування та особливості полтавської кухні.
2.     Історико- етнографічні джерела про полтавську кухню.
3.     Приготування страв полтавської кухні.

Він обрав цю тему, тому що хотів глибше пізнати особливості полтавської кухні ще з самої давнини. Адже,  кухня Полтавщини  віддавна славиться різноманітністю страв, їх високими якісними та поживними характеристиками.  Дізнався про формування кухні Полтавщини,  не тільки зібрав найкращі рецепти полтавських страв, а й вчився їх готувати, а потім смакував. 
Олефір  Іван обрав тему:
 " Малина-цілюща рослина"
Робота складається з таких розділів:
1.Властивості малини
2. Правила догляду за малиною
3. Цікаві факти про малину
            Він обрав цю тему, тому що хотів глибше вивчити і дослідити значення малини в житті; дізнатися від яких хвороб  вона лікує.
В ході роботи  вивчив і дослідив значення малини, вчився саджати, доглядати, удобрювати , збирати ягоди малини. 
           Висловлюю батькам подяку за допомогу і                                   підтримку  при проведенні досліджень!

Немає коментарів:

Дописати коментар