Страницы

пʼятницю, 15 вересня 2017 р.

ТИЖДЕНЬ 2
Тема " Мій /наш клас"
Цього тижня ми вивчили, які є шкільні будівлі, які змістові осередки є в класній кімнаті, права і обов'язки в учнів, правила безпечної поведінки в класній кімнаті.
Також навчилися орієнтуватися в шкільній будівлі, озвучувати власні потреби, уважно слухати один одного, взаємодіяти в парах і групах для досягнення навчальних цілей.( Це вже стало краще у нас виходити)
Як завжди кожен навчальний день починаємо з ранкової зустрічі, де вітаємо один одного, граємо в розвивальні ігри, знайомимося з планом роботи на день.


Створили груповий портрет класу, де кожен учень підписав роботу друкованими літерами



Встановили правила поведінки у класі
Захоплено і творчо створили емблему класу у вигляді дерева з 30 яблучками і іменами дітей( кожне яблучко символізує дитину)




А ще ми вчилися писати, складати речення , знайомилися з розділовими знаками, рахували, дивилися цікаві повчальні відео уроки, танцювали, грали в сюжетно-рольові ігри. Цікавим був урок серед природи. Тиждень пройшов плідно, цікаво і дуже швидко.


2 коментарі:

  1. Спільна велика робота Вас, Галино Миколаївно, Ваших учнів та їх батьків, дуже тішить та надихає! Спостерігаю за добре організованими учнями за такий короткий період навчання, за їх великим інтересом до навчання. Подальших успіхів!!!

    ВідповістиВидалити